Ekipa

Organizacijo ”Tefiti Energija” gradijo zelo strastni posamezniki s skupnimi cilji – izobraževati družbo o pomenu naših korenin. Verjamemo, da mora naravno in okolju prijazno življenje postati standard naše generacije. V nasprotnem primeru bomo plačali precejšnjo ceno. Eno od naših povezovalnih prepričanj je, da narava ponuja vse kar potrebujemo za harmonično življenje in zaokrožimo krog življenja. Zemlja ima vse za vzdrževanje energijskega življenja ljudi – svež zrak, zdravo hrano, čisto vodo in še veliko več. Naš glavni cilj je opozoriti družbo na tovrstno ekološko in harmonično življenje.

Vrednote

Svoboda

Svobodoljubne duše gradijo našo ekipo in gorimo od želje, da bi navdušili preostalo družbo, da išče več poživljajoče svobode, ki jo vsi potrebujemo. Za nas je eden najboljših načinov, da svojo svobodo vrnete v svoje roke, zdravo in energično.

Zabava

Večina družbe povezuje zdrav življenjski slog z neokusno hrano in veliko žrtvovanega časa dnevno. Morda je v nekaterih primerih to res, toda za nas je najboljši način za ohranjanje dolgoročnega dobrega počutja to, da se zelo zabavamo. Tako živimo svoje življenje in si prizadevamo, da bi ostale člane naše skupnosti naučili, da se zabavajo in hkrati izboljšajo svoje življenje.

Zdravje

Vse, kar počnemo v svoji poklicni karieri in vsakodnevnem življenju, gravitira okoli pomena zdravja. Naš poudarek ni le na našem zdravju, temveč tudi na izboljšanju zdravja naše skupnosti. Iz izkušenj iz prve roke vemo, kako močna je preobrazba oseb, ki so ponovno povezane z naravnim načinom življenja. Večkrat smo bili priča moči ekološke hrane in zdravilnih rastlin.