Dogodki

Na tej strani lahko vsak najde dogodke, povezane z ekološko in naravnim načinom življenja in visokokakovostnimi ekološkimi živili. Te teme so v zadnjem času zelo priljubljene, zato smo si vzeli čas in izbrali tiste, ki bi lahko bile najbolj uporabne za našo skupnost. Upoštevajte, da nismo na noben način povezani z dogodki ali njihovimi organizatorji.

BIOFACH 2022

Nürnberg, Nemčija, 26.-29. julij  2022

Ekipa, ki stoji za tem dogodkom, si z nami deli podobne vrednote – za vse, ki jih resno zanima ekološki način življenja, beseda “Organsko” pomeni veliko več kot le etiketo ali certifikat. Za te ljudi “ekološko” pomeni kakovost in miselnost. Na tem dogodku se lahko ljudje povežejo in delijo svojo strast do okolju prijaznega življenja in visokokakovostne hrane. Razstava bo brez povezave, vendar bo vse prikazano tudi na digitalni platformi.

BIOEXPO Warsaw

Varšava, Poljska, 6.-8. oktober 2022

Ta sejem je edini dogodek v Srednji in Vzhodni Evropi, posvečen strogo ekološkim industrijskim temam. Na sejmu se lahko proizvajalci in potrošniki povežejo in najdejo zanimive vpoglede v prihodnost industrije. Ne bo pretiravanje, če rečemo, da na tem mestu nastajajo številni prihodnji trendi zdravstvene industrije. Z več kot 230 razstavljavci, številnimi konferencami, seminarji in delavnicami lahko obiskovalci zadovoljijo svojo potrebo po poznavanju vsega, kar je pomembno za njihovo ekološko ozaveščeno življenje.

Sejem Narava-Zdravje

Ljubljana, 19-22 October 2022

Sejem narave in zdravja, organiziran v jesenskih mesecih, je posvečen različnim temam zdravega načina življenja, kot so ekološka in naravna hrana, splošno zdravje, wellness, naravna kozmetika in še veliko več. Vsak obiskovalec lahko dobi ustrezne informacije o pomenu in pravilni uporabi superživil. Kako se pripraviti na zimo brez bolezni; kakšne so najboljše prakse s področja eko zelišč, čajnih mešanic in kalčkov; in veliko več.